۰۲۱۷۴۶۳۴
قوانین عجیب و غریب دبی

قوانین عجیب و غریب دبی

امتیار دهید:

۴.۸ از ۱۵۰۰ امتیاز

قوانین عجیب و غریب دبی

 

جالب است که بدانید در دبی یک سری قوانین سرسختانه تنظیم شده است که خیلی از توریستان از آن ها بی اطلاعند. قوانینی که می توانند باعث دستگیری و یا جریمه شدن افراد خاطی شوند و در کمال ناباوری، یک توریست را به خاطر یک دلیل ساده و پیش افتاده به دردسر بیندازند. با ما در  زیما سفر  همراه باشید تا این قوانین عجیب و غریب در دبی را به شما معرفی کنیم تا با اطلاعات بیشتری راهی سفر به دبی با  تور دبی نوروز 99  شوید.

 

بی احترامی کردن در اپلیکیشن واتس اپ

 

توهین کردن و بی احترامی کردن در کل امارات متحده عربی ممنوع است و یک جرم تلقی می شود. جالب است که بدانید توهین کردن می تواند تا 1 سال زندان و یا جریمه ای به اندازه 10،000 درهم داشته باشد! از آن هم جالب تر اینکه توهین در اپلیکیشن واتس آپ و یا هر شبکه اجتماعی دیگری نیز ممنوع است و 250،000 درهم جریمه دارد!

 

 

چک کردن تلفن همراه کسی

 

در امارات متحده عربی، نقض حریم خصوصی یک جرم به حساب می آید. جالب است که بدانید اگر کسی گوشی تلفن همراه شخص دیگری را بدون اجازه بررسی کند، بین 100،000 تا 500،000 درهم جریمه می شود.

 

 

غذا خوردن در وسایل حمل و نقل عمومی دبی

 

یکی دیگر از عجیب ترین قوانین دبی این است که کسی حق ندارد در وسایل حمل و نقل عمومی دبی، خوراکی یا نوشیدنی میل کند. این قانون شامل حال همه وسایل حمل و نقل عمومی از مترو گرفته تا اتوبوس و حتی ایستگاه های آن ها نیز می شود. شاید برایتان عجیب باشد، اما باید به شما بگوییم که اگر کسی در وسایل حمل و نقل عمومی دبی اقدام به خوردن خوراکی کند، 100 درهم جریمه می شود.

 

 

جمع آوری کمک های مالی در دبی

 

جمع آوری کمک های مالی برای اهداف خیرخواهانه در دبی جرم است! جالب است که بدانید هر اقدامی برای جمع آوری کمک های مالی در دبی، نیاز به مجوز دارد و در غیر این صورت، باعث زندانی شدن یا جریمه شدن بانی این اقدام خیرخواهانه می شود و آن شخص بیچاره مجبور می شود که بین 250،000 تا 500،000 درهم بپردازد و یا راهی زندان شود و از آن هم بدتر اینکه ممکن است همین مساله باعث اخراج او از دبی شود!

 

استفاده از فیلترشکن در دبی

 

جالب است که بدانید اگر کسی در دبی از فیلترشکن استفاده کند ، بین 500،000 تا 2 میلیون درهم جریمه می شود تا مبادا کسی در دبی، از یک آی پی غیر واقعی برای ارتکاب جرم های اینترنتی استفاده کند. با این حساب، باید به شما بگوییم که اگر می خواهید فیلتر شکن خودتان را در دبی فعال کنید، باید ریسک مواجه شدن با یک جریمه سنگین را به جان بخرید!

 

 

داشتن یک ماشین کثیف در دبی

 

شاید شما هم این فکر را می کرده اید که کثیف بودن ماشین ها در دبی به خاطر طوفان های شنی مکرر آن، یک امر عادی است! اما باید به شما بگوییم که هیچ کسی حق ندارد با یک ماشین کثیف در دبی رانندگی کند و بدین شکل زیبایی شهر دبی و سلامت عمومی را به خطر بیندازد! به خاطر همین هم مقامات دبی جریمه 3،000 درهمی را برای رانندگان ماشین های کثیف در دبی تعیین کردند تا همه مجبور شوند که ماشین خود را مدام تمیز کنند.

 

 

شستن ماشین در دبی

 

درست است که کثیف بودن ماشین در دبی می تواند باعث دردسر شود، اما از آن طرف شستن ماشین نیز می تواند باعث جریمه شدن شود! در واقع یک قانون در مورد این مساله وجود دارد و آن قانون این است که کسی حق ندارد که ماشین خود را در مناطق مسکونی بشوید و یا کارگری را بابت شستن ماشین خود به کار بگیرد‍! دلیل این قانون عجیب در دبی هم این است که مقامات دبی نمی خواهند که چهره شهر دبی با شستن یک ماشین در ملا عام خراب شود و آب کثیف، خیابان های شهر دبی را آلوده کند. در واقع هر کسی در دبی موظف است که ماشین خود را برای شست و شو به کارواش ببرد و خودش اقدامی بابت تمیز کردن ماشین خود نکند.

 

 

عکس گرفتن از افراد بدون گرفتن اجازه

 

امارات متحده عربی حساسیت بسیار زیادی برای حفظ حریم شخصی افراد دارد و به همین دلیل هم هست که عکس گرفتن از یک شخص بدون گرفتن اجازه از او، در دبی جرم تلقی می شود و تا 500،000 درهم جریمه و تا 6 ماه حبس، در پی دارد.

 

 

عکس گرفتن از تصادفات در دبی

 

جالب است که بدانید عکس گرفتن در دبی در هر جایی مجاز نیست. برای مثال کسی حق ندارد که از ساختمان های نظامی، دادگاه ها و کاخ های دبی عکس بگیرد و هیچ کسی اجازه ندارد که از صحنه یک تصادف عکس بگیرد. جالب است که بدانید عکس گرفتن از تصادفات در دبی بین 50،000 تا 3 میلیون درهم جریمه دارد و ریسک دیپورت شدن را هم در پی دارد.

 

 

شایعه پراکنی در دبی

 

یکی از قوانین عجیب دیگر دبی در مورد این است که اگر هر کسی در دبی اقدام به شایعه پراکنی کند، جریمه می شود! جالب است که بدانید اگر این شایعه پراکنی در شبکه های اجتماعی باشد، می تواند تا 1 میلیون درهم جریمه را برای فرد خاطی در پی داشته باشد و حسابی او را به دردسر بیندازد.

 

۲۶ دی ۱۳۹۸

نظرات کاربران