۰۲۱۷۴۶۳۴
چگونه می توان به اروپا مهاجرت کرد؟

چگونه می توان به اروپا مهاجرت کرد؟

امتیار دهید:

۴.۸ از ۱۵۰۰ امتیاز

چگونه می توان به اروپا مهاجرت کرد؟

 

اگر هدف شما هم مثل خیلی از هوطنان ایرانی در زندگی این است که اقامت اروپا را بگیرید و در یکی از کشورهای زیبا، آرام و جذاب اروپایی زندگی کنید، این مقاله می تواند به شما کمک بزرگی کند. چراکه ما در ادامه می خواهیم به شما بگوییم که  راه های مهاجرت به اروپا  چه هستند و چگونه یک نفر می تواند اقامت اروپا را بگیرد.
 با ما همراه باشید تا به شما زیر و بم کسب اقامت اروپا را بگوییم. به هر حال اگر شما هم قصد مهاجرت به آلمان یا هر کشور اروپایی دیگری را دارید، بهتر است که این مطلب را بخوانید تا پروسه مهاجرت به اروپا برایتان روشن شود.

 

مرحله اول برای مهاجرت به اروپا

 

برای اینکه شما بتوانید به طور قانونی به اروپا مهاجرت کنید، اول از همه باید یک ویزای بلندمدت اروپا بگیرید. البته داشتن این ویزا به معنای کسب اقامت اروپا نیست و شما با داشتن این ویزا می توانید برای یک مدت مشخص در اروپا زندگی کنید. برای کسب ویزای بلندمدت اروپا چند راه وجود دارد که در ادامه یک به یک آن ها را به شما معرفی می کنیم.

 

 

مهاجرت به اروپا از طریق پیدا کردن یک شغل در اروپا

 

در اروپا کشورهای مختلفی وجود دارند که به نیروی کار خارجی نیاز دارند. این کشورها معمولا اجازه کار را به متخصصین خارجی اعم از پزشکان، مهندسان IT و ... می دهند. مثلا اگر شما بخواهید به کشور آلمان مهاجرت کنید، یکی از راه های پیش رویتان این است که یک شغل در آلمان برای خود پیدا کنید و از این طریق پروسه مهاجرت به آلمان را طی کنید. لازم به ذکر است که بعضی از کشورهای اروپایی یک سری قوانین خاص برای اعطای اجازه کار در اروپا دارند. مثلا دانمارک به کسانی اجازه کار در دانمارک را می دهد که بتواند حداقل 66،000 دلار در سال درآمد داشته باشد. از طرفی ایرلند به کسانی اجازه کار می دهد که بالای 36،000 دلار در سال درآمد داشته باشند. این را هم بهتر است بدانید که کسانی که تحصیلات عالی نظیر مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک دکتری دارند، راحت تر می توانند اجازه کار اروپا را دریافت کنند. به هر حال برای پیدا کردن کار در اروپا، باید درباره نیازمندی های کشورهای مختلف اروپا مطالعه کنید و ببینید که آیا شما شانس پیدا کردن شغل در یک کشور اروپایی را دارید یا خیر. اگر شرایط برایتان مهیا بود، می توانید درخواست کارتان را ارائه دهید و بدین شکل مجوز 2 تا 3 سال کار در اروپا را دریافت کنید. البته امکان اینکه بعدا اقامت خود در اروپا را تمدید کنید و اجازه اقامت بیشتر در اروپا را کسب کنید، وجود دارد.

 

 

مهاجرت به اروپا از طریق خود اشتغالی/ بازنشستگی

 

یکی دیگر از راه های مهاجرت به اروپا، خود اشتغالی در اروپا است. کشورهایی مثل پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه و قبرس تنها بخشی از کشورهای اروپایی هستند که ویزای بلندمدت اروپا را به متقاضیان خوداشتغالی یا بازنشستگی اعطا می کنند. برای اینکه بتوانید چنین ویزایی را دریافت کنید، باید به افسر سفارت نشان دهید که شما می توانید در اروپا درآمد کافی برای گذران زندگی خودتان را داشته باشید و مبلغ کافی در حساب بانکیتان دارید.

 

 

مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل در اروپا

 

یکی از آسان ترین راه های مهاجرت به کشورهای اروپایی از جمله مهاجرت به آلمان، دریافت ویزای دانشجویی اروپا است. برای دریافت ویزای بلندمدت اروپا از این طریق کافی است که از یک دانشگاه یا یک کالج در اروپا برای تحصیل پذیرفته شوید. در این صورت می توانید اجازه زندگی در اروپا را به مدت تحصیلتان کسب کنید. البته بهتر است بدانید که احتمالا در این صورت در مدت زمان تحصیلتان، اجازه کار نخواهید داشت. لازم به ذکر است که شما حتما نباید برای دریافت ویزای دانشجویی اروپا به یک دانشگاه مطرح در اروپا درخواست تحصیل بدهید. بلکه می توانید در یک کالج یا مدرسه از اروپا نیز ثبت نام کنید و پروسه اخذ ویزای دانشجویی اروپا را راحت تر طی کنید.

 

 

مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج با یک شهروند اروپایی

 

یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به اروپا این است که با یکی از سیتیزن های اروپایی ازدواج کنید. در این صورت می توانید به راحتی اجازه زندگی در اروپا را دریافت کنید. البته برای دریافت چنین مجوزی باید یک مصاحبه با اداره مهاجرت آن کشور داشته باشید و توضیح دهید که چند وقت است همدیگر را می شناسید، چگونه با یکدیگر ملاقات کرده اید. حتی ممکن است که یک سری سوالات خصوصی تر نیز از شما بپرسند تا مطمئن شوند که این ازدواج یک ازدواج سوری نیست!

 

 

مرحله دوم برای مهاجرت به اروپا

 

اگر بتوانید از مرحله اول مهاجرت به اروپا به خوبی عبور کنید، می توانید اقامت دائم یک کشور اروپایی را دریافت کنید. با کسب اقامت دائم اروپا می توانید اجازه زندگی و کار را برای همیشه در آن کشور اروپایی داشته باشید. البته بهتر است بدانید که داشتن اقامت دائم اروپا به این معنا نیست که شما شهروند اروپایی هستید و در این صورت یک سری از حقوق شهروندی اروپا را نخواهید داشت. در واقع باید این را بدانید که اقامت دائم اروپا با شهروندی اروپا متفاوت است و شما بعد از گذشتن چند سال از دریافت اقامت دائم اروپا می توانید برای کسب تبعیت آن کشور اروپایی (کسب مقام شهروندی آن کشور) اقدام کنید.

 

 

مرحله سوم مهاجرت به اروپا

 

بعد از اینکه چند سال از اخذ اقامت دائم اروپا گذشت، نوبت به مرحله آخر مهاجرت به اروپا می رسد. در واقع شما برای رسیدن به این مرحله باید از مرحله اول و دوم گذر کنید تا امکان درخواست شهروندی اروپا برایتان ایجاد شود و بالاخره بتوانید پاسپورت اروپایی خود را دریافت کنید. در این صورت باید مالیات های خودتان را به اروپا پرداخت کنید و درست مثل یک شهروند اروپایی در اروپا زندگی کنید.

 

 

زیما سفر مجری مستقیم تورهای اروپا.

۳۰ فروردین ۱۳۹۹

نظرات کاربران