۰۲۱۷۴۶۳۴
نقشه مترو دبی به زبان فارسی 2020

نقشه مترو دبی به زبان فارسی 2020

امتیار دهید:

۴.۸ از ۱۵۰۰ امتیاز

در تور دبی استفاده از مترو ارزان ترین و راحت ترین روش تردد است. خوبی مترو دبی این است که با کمک آن می توان به اکثر جاذبه های گردشگری دبی دسترسی داشت و همین مساله هم باعث شده که اکثر توریستان از استفاده از مترو دبی در تور دبی استقبال کنند. با این حساب، اگر شما هم قرار است که با تور دبی راهی این شهر زیبا و دوست داشتنی شوید، بهتر است که قبل از اینکه پایتان به دبی برسد، با نقشه مترو دبی به زبان فارسی آشنا شوید تا در دبی بتوانید به راحتی از مترو دبی استفاده کنید و بدین شکل هم در زمان خود و هم در هزینه های سفرتان به دبی صرفه جویی کنید. ما در ادامه هر آنچه باید درباره نقشه مترو دبی به فارسی بدانید را به شما می گوییم.

 

 

قیمت بلیط مترو دبی

 

برای اینکه بتوانید در تور دبی از مترو دبی استفاده کنید، اولین کاری که باید انجام دهید، این است که باید یک کارت مترو برای خودتان خریداری کنید. البته شما با این کارت که به اصطلاح به آن نول کارت می گویند، می توانید علاوه بر مترو، از دیگر وسایل حمل و نقل عمومی دبی از جمله تراموا، اتوبوس و اتوبوس دریایی نیز استفاده کنید. نول کارت ها چند مدل مختلف دارند و به همین خاطر خیلی از توریستان در زمان خرید نول کارت سردرگم می شوند. اولین مدل نول کارت، کارت نقره ای مترو دبی است که برای استفاده مسافرانی که به طور مرتب به دبی سفر می کنند، مناسب است. دارندگان این کارت می توانند تا 19 بار از مترو دبی استفاده کنند. مدل بعدی نول کارت، کارت طلایی مترو دبی است که دارندگان آن می توانند از کابین های مخصوص گلد کلاس مترو دبی استفاده کنند و به نوعی از امکانات وی آی پی مترو دبی استفاده کنند. دارندگان این کارت نیز می توانند تا 19 بار از مترو دبی استفاده کنند. نوع سوم نول کارت، کارت آبی مترو دبی است که یک کارت شخصی است و با استفاده از اطلاعات شخصی دارنده آن صادر می شود و دارندگان آن می توانند تا 20 بار از مترو دبی استفاده کنند. این کارت بیشتر به درد شهروندان دبی می خورد. نوع آخر نول کارت هم کارت قرمز مترو دبی است که کاغذی است که برای توریستان مناسب است و مسافران می توانند با استفاده از آن تا 10 بار از مترو دبی استفاده کنند. نکته مهمی که باید درباره مبلغ کرایه مترو دبی بگوییم، این است که هزینه کرایه مترو دبی بنا بر تعداد ایستگاه هایی که هر مسافر طی می کند و اینکه از چند منطقه مختلف دبی عبور می کند، محاسبه می شود. نکته مهم دیگر اینکه دارندگان کارت آبی رنگ که در اصل شهروندان و دانشجویان دبی هستند، از 50 درصد تخفیف کرایه مترو دبی بهره مند می شوند.

 

 

قوانین مهم مترو دبی

 

مترو دبی قوانین بسیار سفت و سختی دارد و هر کسی که آن ها را زیر پا بگذارد، در مترو دبی جریمه می شود. برای مثال اگر کسی از نول کارت شخص دیگری در مترو دبی استفاده کند، اگر به امکانات مترو دبی آسیب وارد کند، اگر داخل قطارهای مترو دبی خوراکی بخورد، اگر باعث مزاحمت دیگر مسافران مترو دبی شود، اگر در مترو دبی سیگار بکشد، اگر پاهایش را روی صندلی های مترو دبی بگذارد، اگر در مترو دبی آشغال بریزد، اگر کالایی را در مترو دبی بفروشد و یا آن را تبلیغ کند، اگر درب قطارهای مترو دبی را در حال حرکت باز کند و یا هر قانون دیگری از مترو دبی را زیر پا بگذارد؛ جریمه می شود.

 

 

خطوط مترو دبی

 

مترو دبی در حال حاضر دو خط دارد که با خط قرمز مترو دبی و خط سبز مترو دبی شناخته می شوند. خط قرمز رنگ مترو دبی از ایستگاه مترو رشیدیه (Al Rashidia) شروع می شود و تا ایستگاه مترو اکسچنج امارات متحده عربی (UAE Exchange) ادامه پیدا می کند. خط قرمز مترو دبی 29 ایستگاه دارد و طولش به 52.1 کیلومتر می رسد. از آن طرف خط سبز رنگ مترو دبی از منطقه دیره دبی و منطقه بر دبی عبور می کند و 20 ایستگاه دارد که از ایستگاه مترو اتصالات (Etisalat) تا ایستگاه مترو نهر دبی (Dubai Creek) ادامه پیدا می کند. ضمنا قرار است که در بهار 2020 خط بنفش مترو دبی نیز افتتاح شود. این خط قرار است که 8 ایستگاه داشته باشد. البته به غیر از این خط، قرار است که خطوط آبی، صورتی و طلایی مترو دبی نیز در آینده افتتاح شوند.

 

 

 ایستگاه های مترو دبی در خط قرمز مترو دبی

 

در خط قرمز مترو دبی ایستگاه های زیر وجود دارد:

 ایستگاه مترو رشیدیه در مترو دبی  (Rashidia) 

ایستگاه مترو امارات در مترو دبی  (Emirates)

 ایستگاه مترو فرودگاه ترمینال 3 در مترو دبی  (Airport Terminal 3) 

ایستگاه مترو فرودگاه ترمینال 1 در مترو دبی  (Airport Terminal 1) 

ایستگاه مترو جی جی آی سی او در مترو دبی  (GGICO) 

ایستگاه مترو مرکز شهر دیره در مترو دبی  (Deira City Centre) 

ایستگاه مترو الریگا در مترو دبی  (Al Rigga)

 ایستگاه مترو یونیون در مترو دبی  (Union)

 ایستگاه مترو بر جومان در مترو دبی  (Bur Juman) 

ایستگاه مترو ای دی سی بی در مترو دبی  (ADCB) 

ایستگاه مترو الجفیلیه در مترو دبی  (Al Jafiliya)

 ایستگاه مترو مرکز تجارت جهانی در مترو دبی  (World Trade Centre)

 ایستگاه مترو برج های امارات در مترو دبی  (Emirates Towers)

 ایستگاه مترو مرکز مالی در مترو دبی  (Financial Centre) 

ایستگاه مترو برج خلیفه/دبی مال در مترو دبی  (Burj Khalifa/Dubai Mall)

 ایستگاه مترو خلیج تجاری در مترو دبی  (Business Bay)

 ایستگاه مترو نور بانک در مترو دبی  (Noor Bank)

 ایستگاه مترو فرست گلف بانک (بانک اول خلیج) در مترو دبی  (First Gulf Bank) 

ایستگاه مترو مال آف امارات در مترو دبی  (Mall Of Emirates)

 ایستگاه مترو شرف دی جی در مترو دبی  (Sharaf DG) 

ایستگاه مترو دبی اینترنت سیتی در مترو دبی  (Dubai Internet City)

 ایستگاه مترو نخل در مترو دبی  (Nakheel)

 ایستگاه مترو املاک داماک در مترو دبی  (DAMAC Properties) 

ایستگاه مترو برج های دریاچه های جمیرا در مترو دبی  (Jumeirah Lakes Towers) 

ایستگاه مترو برج و بندر نخل در مترو دبی  (Nakheel Harbour and Tower)

 ایستگاه مترو ابن بطوطه در مترو دبی  (Ibn Battuta)

 ایستگاه مترو انرژی در مترو دبی  (Energy)

 ایستگاه مترو دانوب در مترو دبی  (Danube) 

ایستگاه مترو اکسچنج امارات در مترو دبی  (UAE Emirates)

 

ایستگاه های مترو دبی در خط سبز مترو دبی

 

در خط سبز مترو دبی ایستگاه های زیر وجود دارد:

 

ایستگاه مترو اتصالات در مترو دبی  (Etisalat)

ایستگاه مترو القصیص در مترو دبی  (Al Qusais)

ایستگاه مترو منطقه آزاد فرودگاه دبی در مترو دبی  (Dubai Airport Free Zone)

ایستگاه مترو النهدا در مترو دبی  (Al Nahda)

ایستگاه مترو استادیوم دبی در مترو دبی  (Stadium Dubai)

ایستگاه مترو القیاده در مترو دبی  (Al Qiyadah)

ایستگاه مترو ابوهیل در مترو دبی  (Abu Hail)

ایستگاه مترو ابوبکر الصدیق در مترو دبی  (Abu Bakr Al Seddique)

ایستگاه مترو صلاح الدین در مترو دبی  (Salah Al Din)

ایستگاه مترو یونیون در مترو دبی  (Union)

ایستگاه مترو میدان بانیاس در مترو دبی  (Baniyas Square)

ایستگاه مترو پالم دیره در مترو دبی  (Palm Deira)

ایستگاه مترو الراس در مترو دبی  (Al Ras)

ایستگاه مترو القبیده در مترو دبی  (Al Ghubaida)

ایستگاه مترو الفهیدی در مترو دبی  (Al Fahidi)

ایستگاه مترو برجمان در مترو دبی  (Burjuman)

ایستگاه مترو اود متا در مترو دبی  (Oud Metha)

ایستگاه مترو هلث کر سیتی (شهر سلامت) در مترو دبی  (Healthcare City)

ایستگاه مترو الجدف در مترو دبی  (Al Jadaf)

ایستگاه مترو کریک (نهر) در مترو دبی  (Creek)

 

ساعات کاری مترو دبی

 

خط قرمز مترو دبی در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 5 صبح تا نیمه شب و در روزهای پنجشنبه از ساعت 5 صبح تا 1 نیمه شب و در روزهای جمعه از ساعت 10 صبح تا 1 نیمه شب باز است.

خط سبز مترو دبی در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 5:30 صبح تا نیمه شب و در روزهای پنجشنبه از ساعت 5:30 صبح تا 1 نیمه شب و در روزهای جمعه از ساعت 10 صبح تا 1 نیمه شب باز است.

 

 

جاذبه های گردشگری نزدیک به ایستگاه های مترو دبی

 

شما برای دسترسی به فرودگاه دبی باید از خط قرمز مترو دبی استفاده کنید و در ایستگاه ترمینال 1 فرودگاه دبی یا ایستگاه ترمینال 3 فرودگاه دبی از قطار پیاده شوید. برای بازدید از پارک زعبیل دبی و همین طور دیدن دبی فریم باید در خط قرمز مترو دبی و در ایستگاه الجفیلیه از قطار پیاده شوید. همچنین برای دسترسی به برج خلیفه، دبی مال، اپرا دبی و فواره دبی کافی است که سوار قطارهای خط قرمز دبی شوید و در ایستگاه مترو برج خلیفه/دبی مال از قطار پیاده شوید. برای بازدید از کانال آبی دبی می توانید سوار قطارهای خط قرمز مترو دبی شوید و در ایستگاه مترو بیزینس بی (خلیج تجاری دبی) از قطار پیاده شوید. برای رفتن به مرکز خرید مشهور مال آف امارات نیز کافی است که به ایستگاه مربوطه با همین نام (ایستگاه مترو مال آف امارات) در خط قرمز مترو دبی بروید. همچنین می توانید با رفتن به ایستگاه ابن بطوطه در خط قرمز دبی از مرکز خرید ابن بطوطه دبی بازدید کنید. علاوه بر این ها، می توانید با استفاده از قطارهای خط قرمز دبی و پیاده شدن در ایستگاه نور بانک از جاذبه های گردشگری دبی مثل برج العرب، ساحل جمیرا و ساحل کایت دبی بازدید داشته باشید. اگر هم اهل بازدید از اماکن تاریخی هستید، می توانید سوار قطارهای خط سبز مترو دبی شوید و در ایستگاه الفهیدی دبی پیاده شوید تا بتوانید از منطقه تاریخی الفهیدی بازدید کنید. همچنین می توانید بازار طلافروش های دبی را در نزدیکی ایستگاه الراس در خط سبز مترو دبی پیدا کنید.

۰۶ فروردین ۱۳۹۹

نظرات کاربران

  • هما

    06 مهر 1401 - 11:40

    پاسخ

    مطالب عالی بود ممنون

    ژیلا شایسته

    25 اردیبهشت 1400 - 13:52

    پاسخ

    همه چیز را نوشتید جز اینکه این مسافر بدبخت که برای وقت سفارت اومده توی این دوران کرنایی چه جوری میتونه با مترو به بیمارستان مورد تایید مثلا امریکایی یا ایرانیان بره برا تست کرنا مجدد پدرم از اینهمه دردسر در امد.